logo

Nieuwe combibon

Op 26 juni jl. is in de Staatscourant een herziening van de combibon gepubliceerd. De nieuwe bon is op een aantal punten gewijzigd. Klik hier voor de publicatie. Vanaf 1 september is het voor kandidaten mogelijk om tijdens hun examen GBT of SO gebruik te maken van deze nieuwe bon. Er zal een overgangsperiode gelden tot 1 januari 2019. Tot deze datum kunnen kandidaten kiezen met welke bon zij het examen willen gaan af
Lees meer

Toetsmatrijs Rechtskennis Boa Basis per 1 januari 2019

Kandidaten Boa Basis worden per 1 januari 2019 op basis van bijgaande toetsmatrijs Rechtskennis Boa Basis geëxamineerd: Toetsmatrijs BOA Basis Rechtskennis 1.4 Toetsmatrijs BOA Basis Rechtskennis INHOUDELIJKE WIJZIGINGEN 1.3-1.4
Lees meer

Voorbeeld animatie SO Domein II Milieu

Klik hier voor een voorbeeld van een animatie (over het illegaal storten van afval) zoals deze zal worden gebruikt tijdens het examen SO Domein II Milieu (Kleurspoor grijs).  
Lees meer

Proces-verbaal SO Domein II Milieu

Het sjabloon proces-verbaal van het examen SO Domein II Milieu is aangepast; Klik hier voor de aangepaste versie.  
Lees meer

Slagingspercentages eerste half jaar 2018

In het bijgaande overzicht treft u slagingspercentages van de tot nu toe in 2018 afgenomen ExTH-examens. Het is voor opleiders mogelijk om via info@exth.nl de slagingspercentages van de eigen kandidaten op te vragen.    
Lees meer

Voorleessoftware CBT-examens

Vanaf heden zullen kandidaten die een aangepast CBT examen in het examencentrum van ExTH in Amersfoort gaan afleggen, automatisch gebruik kunnen maken van voorleessoftware. Dit hoeft dus door de opleider niet meer apart aangevraagd te worden. De kandidaat kan zelf beslissen of er gebruik gemaakt wordt van de voorleessoftware. De aanvraag voor aangepaste examinering wijzigt niet. De stappen voor aangepaste CBT examine
Lees meer

Vacature Itemconstructeurs Bestuursrechtelijk handhaven

ExTH is voor het examen Bestuursrechtelijk handhaven op zoek naar meerdere Itemconstructeurs (freelance). Klik hier voor het profiel.    
Lees meer

Informatiemiddag ROC’s Drank- en Horecewet

Zoals aangekondigd tijdens de laatste informatiebijeenkomst voor ROC’s zal er een informatiemiddag worden georganiseerd op 7 juni a.s. van 13.00 uur tot 14.00 uur over de exameneisen van het boeterapport. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@exth.nl o.v.v. van informatiemiddag DHW 7 juni 2018.    
Lees meer

Vacature Itemconstructeurs

ExTH is op zoek naar itemconstructeurs voor de volgende examens: Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek Klik hier voor het profiel.  
Lees meer